Flower power bij World Family Ibiza

Flower power bij World Family Ibiza Flower power bij World Family Ibiza Flower power bij World Family Ibiza

Ze kunnen meedingen naar de titel van meest kleurrijke familie op het westelijk halfrond: Merel Krielaart, Alok Torrejon, hun zes kinderen én oma. Samen vormen ze ‘World Family Ibiza’. In hun hippiehuis op het Spaanse eiland komt wereldse weelde samen.

Love, peace and happiness

Een half Spaans, half Nederlands echtpaar, zes kinderen en een oma van 81, die samen in een kleurige haciënda op Ibiza wonen en zichzelf de World Family Ibiza noemen. Het klinkt als love, peace and happiness en dat is ook precies wat hun huis en hun label met handgemaakte tassen, kleding en schoenen uitstralen. Het is een echte hippie-wereld, waar vrijheid en blijheid vanaf spatten.

Kleurexplosie

Het huis an sich is niet zo aansprekend, van de buitenkant oogt het zelfs een beetje braaf. Maar doordat Merel het in een bad van kleur heeft ondergedompeld, is het gaan stralen. Alsof het na een lange winter de koude van zich heeft afgeschud en nu volop kan bloeien.

Bohémien

Maar hun bohémien-universum reikt verder dan de houten voordeur. Hun label ‘World Family Ibiza’ wordt wereldwijd verkocht – ook op de lokale Las Dalias-markt, waar het eind jaren negentig allemaal begon. Hier verkochten ze hun eerste gypsy tassen, gemaakt van stoffen die ze mee hadden genomen van verre reizen. En nog altijd struinen ze de aardbol af, op zoek naar de mooiste materialen.

Wil je meer lezen over het bijzondere huis en de hechte band van Merel en haar familie? Neem een kijkje op de website van World Family Ibiza of bekijk de foto’s op het instagram-account.

Volgend artikel
De oceaan als leermeester
De oceaan als leermeester