Ontdek vier bijzondere tarot- en orakelsets (voor beginners en gevorderden)

Ontdek vier bijzondere tarot- en orakelsets (voor beginners en gevorderden) Ontdek vier bijzondere tarot- en orakelsets (voor beginners en gevorderden) Ontdek vier bijzondere tarot- en orakelsets (voor beginners en gevorderden)

Welke spirituele winkel je ook bezoekt, de kaartensets vliegen je om de oren. Ze zijn vaak prachtig geïllustreerd en allemaal even diepgaand en bijzonder.

Passende tarot- en orakelsets vind je meestal intuïtief, maar soms is het lastig om in een winkel in te schatten waar je thuis prettig mee werkt. Dus: zie je door de bomen het bos niet meer en heb je behoefte aan een krachtige set? Ontdek vier van de fijnste orakels: Wijsheid van het Orakel, Het Orakel van de Lichtwerkers, Osho Zen Tarot en Inner Compass Cards.

1. Wijsheid van het Orakel van Colette Baron-Reid

In vergelijking met tarotkaarten zijn orakelkaarten zachter in hun boodschap. Ze geven je een steuntje in de rug. Dat doet Wijsheid van het Orakel ook, maar de feeëriek geïllustreerde kaarten hebben treffende boodschappen die de juiste snaar raken. Confronterend dus. Dit is een set om te gebruiken als je eerlijkheid nodig hebt in een situatie. Vragen om aan dit orakel te stellen zijn bijvoorbeeld: wat wringt er in onze relatie? Zie ik iets over het hoofd in mijn contact met …? Alle kaarten zijn voorzien van een bijna onzichtbaar gezicht dat je het gevoel geeft dat je via het orakel direct communiceert met je onzichtbare helpers (gidsen, overleden dierbaren, engelen).

2. Het Orakel van de Lichtwerkers van Alana Fairchild

Voel je dat je meer verbonden bent? Dat je kruinchakra openstaat, je interesse in het spirituele steeds groter wordt? Haal dan Het orakel van de Lichtwerkers in huis. Dit is een diepgaand orakel met intense illustraties en teksten. Allemaal met een even kalmerende werking. Gebruik dit orakel als je op zoek bent naar het levenspad dat voor jou passend is, als je (onbewuste) trauma’s aan het verwerken bent of een belangrijke geliefde tegen bent gekomen. De kaarten helpen je en de boodschappen zijn spot on. Als je deze kaartenset uit de kast pakt, voel je vrijwel meteen een engelachtige energie om je heen, een helende aanwezigheid.

3. Osho Zen Tarot van Osho

Tarot op een alternatieve manier; dat is Osho Zen Tarot. De kaarten hebben een duidelijke illustratie en een woord dat op iedere kaart prijkt, zoals: onderdrukking, buitenstaander of bestaan. Het is een orakel dat je snel leert lezen omdat het niet abstract of associatief is, maar in your face. Dat is misschien even wennen als je normaal met de traditionele tarot werkt, maar de kans is groot dat je nooit meer een andere tarotset gebruikt als je Osho ontdekt. In het boekje staan heldere beschrijvingen, maar die heb je niet nodig om met deze kaarten te communiceren.


4. Inner Compass Cards van Neel van Lierop

Neel van Lierop bedacht de Inner Compass Cards, die je helpen om je innerlijke kompas te vinden en richting te wijzen op je persoonlijke pad. De set bevat 49 prachtig gestileerde kaarten vol symboliek en wijsheid. Doordat je de kaarten blind trekt, openen de kaarten een luikje naar je onderbewuste, intuïtieve denkvermogen. Ze kunnen je helpen bij persoonlijke groei en zijn eenvoudig in gebruik. De Inner Compass Cards zijn daarom geschikt voor iedereen. Je ontvangt ook een handleiding bij deze set, met begeleidende teksten die je helpen de kaarten te interpreteren en inzichten te integreren. Deze set is verkrijgbaar in de Happinez shop.

Happinez tarotkaartendeck

Wist je dat we nu ook onze eigen tarotkaartendeck hebben? De 78 door kunstenaar Ez Silva magisch geïllustreerde kaarten zitten vol symboliek. Ze bevatten een diepere laag en kunnen je inzicht geven in wat diep in jou leeft en richting geven. Ze nodigen je uit om lessen te zien in alles wat op je pad komt en geven je zo de kans om te groeien. Of je nu wilt kennismaken met tarot of al veel ervaring hebt: dit nieuwe deck past bij iedereen. Het deck bestel je nu in de Happinez shop.

Meer lezen over tarot?

Tarotkaarten als spiegel: dit hebben ze jou te vertellen.

Volgend artikel
Tarotkaarten bij de hand? De drie fijnste leggingen op een rij
Tarotkaarten bij de hand? De drie fijnste leggingen op een rij