Vissen: dit is jouw liefdeshoroscoop voor 2020

Vissen: dit is jouw liefdeshoroscoop voor 2020 Vissen: dit is jouw liefdeshoroscoop voor 2020 Vissen: dit is jouw liefdeshoroscoop voor 2020

Er komt een krachtige heling op gang wanneer je jezelf niet verbergt, Vissen. 

De behoefte om je terug te trekken

Vissen heeft van nature een hart dat vervuld is van liefde voor alles wat leeft. Een hart dat klopt voor kinderen, dieren, ouderen, mensen die het moeilijk hebben. Je stroomt bijna over van emotie als je anderen ziet lijden. Dan zou je het liefst al dat leed overnemen. Dat kwetsbare en mooie hart heeft er behoefte aan om zich af en toe terug te trekken omdat het anders simpelweg te veel wordt. Voor de mensen die heel dicht bij je staan is dat ontzettend ingewikkeld. Die voelen zich dan buitengesloten of afgewezen terwijl jij probeert om ze niet lastig te vallen met je droevige of moeilijke momenten.

Voel je niet schuldig

In 2020 kun je leren om deze momenten gewoon te delen met de ander zonder je schuldig te voelen. En je kunt dan ontdekken dat de relatie daar veel sterker van wordt. De ander blijkt jou te steunen door dik en dun en kan je laten zien hoeveel hij of zij van je houdt. Hoe fijn is dat? Je hoeft jezelf niet te verbergen, je mag er altijd zijn inclusief je pijn. En dat zet op hartniveau een krachtige heling in gang waardoor je steeds meer open gaat staan voor je vaste of nieuwe partner (dit gaat zowel op voor singles als Vissen met een relatie). Zie het als de bekroning voor de prachtige persoon die je bent.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Download: telefoonachtergrondje nieuwe maan