Verantwoordelijke Steenbok, dit is je februari-horoscoop

Verantwoordelijke Steenbok, dit is je februari-horoscoop Verantwoordelijke Steenbok, dit is je februari-horoscoop Verantwoordelijke Steenbok, dit is je februari-horoscoop

Laat los en vertrouw erop dat anderen het ook kunnen, Steenbok.

In tijden van chaos, ben jij iemand die de grote lijnen ziet en die begrijpt hoe we de boel moeten organiseren, zodat er oplossingen kunnen komen. Dat zijn de momenten waarop jij kunt laten zien dat je een geweldige leidster kunt zijn. Jij durft het aan om de verantwoordelijkheid te nemen waar iedereen voor wegloopt. Dat kan gaan om een klein buurtproject of om een actie op wereldniveau en alles ertussenin. Maar met je inzet maak je het tot een succes.

Delegeren

Nu is het wel zo dat Pluto en Saturnus jou een beetje plagen wat betreft energieniveau. Terwijl je normaal kunt vertrouwen op je enorme reservecapaciteit, lig je nu bij elke verkoudheid om, en dat terwijl je zo gedreven kunt zijn om iets belangrijks neer te zetten. Daar kun je boos van worden of moedeloos. Je kunt het ook zien als een kans om een deel van je taken over te laten aan anderen. Delegeren heet dat in management talk. Dat vraag van jou loslaten en vertrouwen dat anderen het ook kunnen. Niet makkelijk voor je misschien. Maar als je merkt dat het goed gaat, heb je ineens meer tijd om het beter of grootschaliger aan te pakken.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Schorpioen? Dit is jouw horoscoop voor februari
Schorpioen? Dit is jouw horoscoop voor februari