Schorpioen? Dit is jouw horoscoop voor februari

Schorpioen? Dit is jouw horoscoop voor februari Schorpioen? Dit is jouw horoscoop voor februari Schorpioen? Dit is jouw horoscoop voor februari

Wees niet bang om excuses te maken, Schorpioen. 

Jouw rol in het geheel is soms die van diegene die de geheimen en rotte plekken bij anderen zichtbaar maakt, terwijl jijzelf buiten schot blijft. Ook nu we een moeilijke periode doormaken, is die rol jou op het lijft geschreven. Je prikt leugens door, onthult geheimen en ontmaskert boosdoeners. Daarin kun je behoorlijk fanatiek zijn, maar je publiek of je omgeving vraagt dit van je en zweept je op.

Zorg voor goede onderbouwing

Iedereen heeft namelijk de behoefte aan een eerlijk geluid in de grote verwarring die er kan zijn. De waarheid moet boven tafel komen. We hebben er lang genoeg omheen gedraaid. Hoewel je het spel goed speelt en hoewel je missie zuiver is en belangrijk, is er altijd het gevaar dat er mensen zijn die het spel omkeren, waardoor jij de intrigant lijkt, waardoor men zich tegen jou keert. Zorg voor goede onderbouwing voordat je onthullingen doet. Je taak is belangrijk maar niet ongevaarlijk.

De waarheid is niet zwart-wit

In de persoonlijke sfeer kun je enorm onder vuur liggen vanwege je standpunten. Je partner of intieme vrienden kunnen je vragen om tot het uiterste te gaan om jezelf te verdedigen. En daardoor kun je ontdekken dat de waarheid niet zo zwart-wit is als je dacht. Wees niet bang om excuses te maken.

Meer Happinez?

Volgend artikel
Waterman? Koppel jezelf los van de verwachtingen die je koestert
Waterman? Koppel jezelf los van de verwachtingen die je koestert