Lieve Stier: het is tijd om wat gas terug te nemen (en dit is waarom)

Lieve Stier: het is tijd om wat gas terug te nemen (en dit is waarom) Lieve Stier: het is tijd om wat gas terug te nemen (en dit is waarom) Lieve Stier: het is tijd om wat gas terug te nemen (en dit is waarom)

Hoe is het eigenlijk op je werk? Zwoeg je al tijden op geleende energie? Ben je weleens bang dat je opgebrand raakt? Wat de planeten betreft zou je namelijk wel wat meer lucht en vrijheid kunnen gebruiken in je werksituatie.

Take a break

De uitdaging is dat jij de enige bent die dit kan organiseren. Door aan te geven dat er teveel op je bordje ligt, of door vrij te nemen, ook als een manager er wat moeilijk van gaat kijken. Een beetje lucht en ruimte is nodig om weer fris en enthousiast door te kunnen gaan, als het in september nóg drukker wordt.

Niets meer missen van Happinez? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Geniet van je vrijheid

Misschien gaat het niet zozeer om minder werkdruk, maar om meer vrijheid om zelfstandig beslissingen te nemen, waardoor je meer plezier in je werk krijgt. Ook dat zal je zelf moeten aankaarten, want niemand kan aan je neus zien dat de status quo je niet bevalt en dat je het anders zou willen.

Naast het overwinnen van de angst dat je ‘toch niet krijgt wat je vraagt’, helpt het om te onderzoeken wat je op het spel zet als je de bestaande situatie probeert te doorbreken. Waar ontleen je precies jouw status aan? Kun je het ook zonder stellen?

Meer lezen?
Herken jij jezelf helemaal niet in je sterrenbeeld?
Of laat je inspireren door het boek ‘De sterren, ontrafel de sterren, ontdek jezelf.’

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen! Het is tijd om je eigen levensfilosofie te vinden
Tweelingen! Het is tijd om je eigen levensfilosofie te vinden