Tweelingen! Het is tijd om je eigen levensfilosofie te vinden

Tweelingen! Het is tijd om je eigen levensfilosofie te vinden Tweelingen! Het is tijd om je eigen levensfilosofie te vinden Tweelingen! Het is tijd om je eigen levensfilosofie te vinden

Je hebt van nature een elastische geest. Wat gisteren waar was, kan bij jou morgen onzin zijn. Toch kan het zijn dat je de laatste tijd een beetje bent vastgeroest in je denkbeelden. De dingen waar je in gelooft beginnen te klinken als clichés en dat is nou precies waar je zo’n hekel aan hebt.

Waar geloof jij in?

Het is tijd om je gedachtegoed, je levensfilosofie op te frissen. Stel dat alles onzin is, wat je tot nu toe voor waar hebt aangenomen? Dat de goeroe die jou zo inspireerde ook weleens wat denksteekjes laat vallen?

Niets meer missen van Happinez? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Inspireer anderen met jouw gedachtegoed

Dat die roze edelsteen in de huiskamer eigenlijk helemaal niet belangrijk is. En dat het al helemaal niet definieert wie jij bent. Geeft dat niet enorm veel ruimte in je hoofd? En zou het niet heerlijk zijn om die ruimte te vullen met je eigen visie, met je eigen filosofie? Daar kun je dan anderen mee inspireren en zo een bijdrage te leveren aan de wijsheid die we als wereld met zijn allen in ons bezit hebben.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Misschien klinkt dit wat hoogdravend en houd je het liever klein. Dat kan natuurlijk prima. Je hoeft niet meteen een nieuwe religie neer te zetten. Misschien is een briljante quote op social media al voldoende.

Meer lezen?
Lees hier jouw grote zomerhoroscoop.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Horoscoop Kreeft: deze maand verleg jij je erotische grenzen
Horoscoop Kreeft: deze maand verleg jij je erotische grenzen