Horoscoop Kreeft: deze maand verleg jij je erotische grenzen

Horoscoop Kreeft: deze maand verleg jij je erotische grenzen Horoscoop Kreeft: deze maand verleg jij je erotische grenzen Horoscoop Kreeft: deze maand verleg jij je erotische grenzen

De sterren vragen aandacht voor een onderwerp waar je ontzettend veel bij voelt, maar waar je als sensitieve Kreeft liever niet over praat.

Het tweede chakra, de erotiek. Dat is het gebied waarop jij hard toe bent aan een ‘opfrisser’. Die komt er, maar alleen als jij in augustus bereid bent een actieve rol te spelen.

Hoe kun je dit het best realiseren?

Door vaker het initiatief te nemen bijvoorbeeld. Of door nieuw terrein te veroveren, dat zich aan de rand van je comfortzone bevindt.

Het brengt je een persoonlijke bevrijding. Hoe zeer je ook steeds denkt dat ‘de ander’ dit voor jou moet doen, het blijkt dat je zelf veel meer in de hand durft te nemen dan je dacht.

Voor je partner kan het ook een bevrijding zijn als jij meer van jezelf laat zien, meer aangeeft of een nieuw avontuur initieert. Er kan een nieuwe gelijkwaardigheid ontstaan, waar de liefde van opleeft. Denk niet dat deze woorden aan jou verspild zijn als je single bent. Integendeel, ook als je solitair door het leven gaat, kun je veel winnen door initiatieven te ontplooien en je geest te verruimen.

Jij kunt zelf het beste bedenken hoe je dat precies doet. De sterren garanderen de verrijkende ervaring.

Niets meer missen van Happinez? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Meer lezen?
Dit is hoe je numerologie kunt gebruiken om in jouw toekomst te kijken.
Benieuwd hoe een legging van tarotkaarten werkt? Tarotcoach Deborah Ribbink legt uit.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Volle bloedmaan én een eclips: maak je op voor vurige emoties
Volle bloedmaan én een eclips: maak je op voor vurige emoties