Ben je een Waterman? Dan gooi jij deze maand iets in je leven radicaal om

Ben je een Waterman? Dan gooi jij deze maand iets in je leven radicaal om Ben je een Waterman? Dan gooi jij deze maand iets in je leven radicaal om Ben je een Waterman? Dan gooi jij deze maand iets in je leven radicaal om

Onweer hoort bij Waterman. Onweer ontstaat als wolken (het element van Waterman) die zwaar zijn van het vocht langs elkaar schuren, waardoor ze een elektrische lading krijgen. Als die lading een uitweg zoekt naar de aarde, ontstaat de bliksem. Een elektromagnetische kracht die uit de hemel neerdaalt op aarde.

Het is een spel van aarde, water, vuur en lucht, waar Waterman zich sterk mee verbonden voelt. Het is de enorme verfrissing die onweer brengt, de vaak radicale omslag in het weer, die Waterman aanspreekt. Waterman houdt van verandering en ‘opeens’ en ‘radicaal’.

Verder is er ook het nietige gevoel dat je als Waterman ervaart te midden van het natuurgeweld. Voelen dat je niet belangrijk bent, dat je er eigenlijk niet zoveel toe doet, werkt als een enorme bevrijding.

De kracht om nieuwe dingen aan te gaan

Dus in juni kun je er ‘donder opzeggen’ dat er iets is in je leven dat je radicaal wilt omgooien en waar je ineens de kracht voor hebt. Dankzij de warmte en de energie van de zon, lukt het ineens een doorbraak te creëren, als een bliksemflits bij heldere hemel.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Wat zou het in jouw leven kunnen zijn dat zo hard toe is aan verandering? Waarvan wil jij je bevrijden? In juni krijg je de kans!

Ben je geen Waterman maar ben je wél benieuwd wat er voor jou in de sterren staat voor juni?
Lees hier de horoscoop voor Stier, RamKreeft, LeeuwMaagdTweelingenWeegschaalSchorpioen en Steenbok.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Lieve Vissen: zit jij in juni op een paradijselijk eiland?
Lieve Vissen: zit jij in juni op een paradijselijk eiland?