Terug naar overzicht

Lieve Vissen: zit jij in juni op een paradijselijk eiland?

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Lieve Vissen: zit jij in juni op een paradijselijk eiland?

Als het waterteken Vissen dat zich verbonden voelt met de zee, zich baadt in het volle juni-licht, ontstaat langzaam een gevoel van Caraïbische gelukzaligheid.

Nergens is de zee zo mooi als rond de paradijselijke eilanden aan de andere kant van de wereld. Het beste dat jij in juni voor jezelf kunt doen is dan ook toegeven aan het verlangen naar een verre plek, waar je eindeloos kunt staren naar de zon die ondergaat in de zee. Een meditatie waar je niet voor op een kussentje hoeft te zitten, maar die vanzelf ontstaat in je luie stoel aan de kust.

In verbinding staan met je diepste kern

Als Vissen hoef je sowieso niet zoveel moeite te doen om je innerlijke stem tot zwijgen te brengen, maar in juni gaat het écht vanzelf. De zon en de zee helpen je om contact te maken met je hogere macht én je diepste kern. En dan blijkt alles samen te vallen tot een geheel, jij bent onderdeel van het geheel, en je kunt voelen hoe verbonden je bent met dit alles en hoe alles gemaakt is uit liefde.

Deze ervaring komt helemaal vanzelf naar je toe. Je hoeft alleen maar je armen te spreiden en het zonlicht te ontvangen.

Lees hier de gehele maandhoroscoop van mei. Klopt het bij jou?

Door anderen gelezen