Goed nieuws, Boogschutter! In juni bereikt je overtuigingskracht een piek

Goed nieuws, Boogschutter! In juni bereikt je overtuigingskracht een piek Goed nieuws, Boogschutter! In juni bereikt je overtuigingskracht een piek Goed nieuws, Boogschutter! In juni bereikt je overtuigingskracht een piek

Als vuurteken heb je veel affiniteit met de Zon die ons in juni maximaal verwend met haar warme stralen en uitnodigende licht.

Dat versterkt in jou het vuur dat je voelt voor een goede zaak, voor iets waarin je gelooft en waarvan je vindt dat anderen het moeten weten, of waar je anderen bij wilt betrekken. Het maakt jou nog een stukje meer idealist dan je van nature al bent. Je inspiratie en overtuigingskracht bereiken een piek.

Als je dat weet, dan ga je natuurlijk niet op vakantie (tenzij het een reis waarbij je bijvoorbeeld door vrijwilligerswerk iets voor anderen kunt betekenen en de wereld een stukje mooier kunt maken). Dan dam jij je reislust in en kom je in actie waar je nodig bent, waar je iets kunt betekenen.

Hoe kun je iets betekenen?

Misschien is dat het buurthuis, misschien is het de opwarming van de aarde, dat maakt niet uit. Jouw stem wil gehoord worden en er wordt naar je geluisterd. Je bent één van de kleine radartjes in het tandwiel dat de goede kant opdraait.

Heb je nog geen doel gevonden waar jij je hart aan wilt verbinden? Zoek dan inspiratie bij mensen die een voorbeeld voor jou kunnen zijn. Dan wordt juni een prachtige maand!

Ben je geen Boogschutter, maar ben je wél benieuwd wat er voor jou in de sterren staat voor juni? Lees hier de gehele maandhoroscoop van mei. Klopt het bij jou?

Volgend artikel
Dit is de spirituele betekenis van de zonnewende (de langste dag van het jaar)
Dit is de spirituele betekenis van de zonnewende (de langste dag van het jaar)