Terug naar overzicht

Maagd: stel je verwachtingen bij in het nieuwe jaar

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Maagd: stel je verwachtingen bij in het nieuwe jaar

Venus biedt jou ruimschoots kansen in 2021, Maagd.

Chiron in Ram doet jouw verlangen naar intimiteit enorm toenemen en Neptunus in Vissen laat je dromen van de volmaakte liefde. Als je een relatie hebt, kan het zijn dat je je partner teveel vergelijkt met een droombeeld, waar hij of zij natuurlijk niet aan kan voldoen. Wees je daar bewust van op momenten dat je teleurgesteld bent in je partner. Ligt het echt aan hem of haar? Of had je onrealistisch hoge verwachtingen? Op het gebied van intimiteit is het nodig dat er iets tussen jullie geheeld wordt. Misschien moet je eerst elkaar emotioneel zien te vinden, voordat je ook lichamelijk (opnieuw) de connectie kunt voelen.

Nieuwe relatie

Als je single bent, kun je tijdens een poging om een nieuwe relatie aan te gaan, tegen dezelfde thema’s aanlopen. Het is dan de kunst om niet te zeggen: laat de liefde helemaal maar. Het is de kunst om je verwachtingen bij te stellen.

Een goede periode om de ander te ontmoeten, de afstand te overbruggen of de band te versterken valt tussen 22 juli en 16 augustus, als Venus zich in het teken Maagd laat zien. Maar ook tussen 15 april en 9 mei (Venus in Stier) en tussen 5 november en 31 december (Venus in Steenbok) krijg je ruimschoots kansen. Partners die jou helpen het beste uit jezelf te halen zijn Boogschutter en Ram. Ook met Tweelingen of Vissen vorm je een boeiend stel.


Meer Happinez?

Door anderen gelezen