Geef toe aan je diepste verlangen, Boogschutter

Geef toe aan je diepste verlangen, Boogschutter Geef toe aan je diepste verlangen, Boogschutter Geef toe aan je diepste verlangen, Boogschutter

Vanaf 8 april vormen de dynamische planeet Mars en de optimistische planeet Jupiter een prachtige alliantie in de tekens Tweelingen en Waterman. Mars geeft jouw persoonlijke goeroe Jupiter vooral een enorme portie energie. Dat maakt dat al jouw Boogschutter-kwaliteiten onder een vergrootglas komen te liggen. Je denkt groot, grootser, grootst.

Je hebt een boodschap voor je omgeving, het land, de wereld. Je kunt het gevoel hebben dat je begrijpt hoe alles in elkaar steekt en dat kan een soort strijdlust in je wakker maken. Vooral als je vrijheid in het gedrang komt, laaien de emoties hoog op (door Jupiter in Waterman). Probeer een beetje nuchter te blijven. Jouw waarheid is niet per se dé waarheid. Die ligt rustig in zijn hangmat ergens in het midden, te wachten tot alles weer terug is naar normaal.

Meningen

Probeer deze extra dosis energie te gebruiken om te studeren, jezelf te verdiepen in een onderwerp, voordat je een conclusie trekt. En zorg dat jij je studiemateriaal zorgvuldig kiest. Stel je op de hoogte van alle meningen die er zijn, voordat je strijdvaardig één kant kiest. Misschien is het nog beter om helemaal toe te geven aan je diepste Boogschutter-verlangen en op reis te gaan (in eigen land). Hoe verder je bij alles vandaan bent, hoe beter het lukt om te zien wat écht belangrijk is en wat slechts belangrijk lijkt.


Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Dit is het moment om in jezelf te investeren, Steenbok
Dit is het moment om in jezelf te investeren, Steenbok