Leeuw: Jupiter heeft een boodschap voor je

Leeuw: Jupiter heeft een boodschap voor je Leeuw: Jupiter heeft een boodschap voor je Leeuw: Jupiter heeft een boodschap voor je

Vanaf 8 april vormen de dynamische planeet Mars en de optimistische planeet Jupiter een prachtige alliantie in de tekens Tweelingen en Waterman. Jupiter heeft voor jou vooral een boodschap van liefde. En dat in april, de maand waarin de eerste vlinders rondfladderen.

Dankzij Mars is dat een liefde die niet alleen een mentale match belooft, maar ook een die gelardeerd is met zinderende erotiek. Je hebt de neiging alle reserves overboord te gooien en ook samen met deze man of vrouw is het vaak lastig maat te houden. Jullie kunnen elkaar versterken in hedonistische gewoontes. Maak je daar niet teveel zorgen over. We komen langzaam los van een periode van strenge restricties en dan is het een natuurlijke reactie om even door te slaan naar de andere kant. Vertrouw erop dat je vanzelf weer terugveert en je natuurlijke evenwicht hervindt.

Een schepje er bovenop

De Leeuw(in) die momenteel niet toe is aan liefde, kan toch een bijzondere partner ontmoeten, bijvoorbeeld een zakenpartner. Diegene kan zich ontpoppen als trouwe en ondernemende vriend en als een grote inspirator. Iemand waarmee je graag tijd doorbrengt, omdat hij of zij jouw wereld groter maakt, je op ideeën brengt. En dat alles stormt je leven binnen in een enorm tempo, met een super krachtige focus en energie, want daar waar Jupiter deze maand verschijnt, doet Mars er nog een schepje bovenop.


Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Horoscoop Maagd: jij kunt in korte tijd enorm veel bereiken
Horoscoop Maagd: jij kunt in korte tijd enorm veel bereiken