Leeuw? Dit is jouw zielshoroscoop voor 2021

Leeuw? Dit is jouw zielshoroscoop voor 2021 Leeuw? Dit is jouw zielshoroscoop voor 2021 Leeuw? Dit is jouw zielshoroscoop voor 2021

Lieve Leeuw, lees hier wat 2021 voor jouw ziel zal betekenen en waar de magie voor jou in zit.

Als dit niet het jaar van de liefde wordt, dan weten de planeten het echt niet meer. Zowel Jupiter als Saturnus doen vanuit het teken Waterman enorm hun best om jou te verleiden tot het aangaan van een commitment. Jupiter doet dat door aantrekkelijke mannen of vrouwen op je pad te sturen, de een nog leuker dan de ander, het kan alleen wat moeite kosten om te kiezen. Saturnus doet ondertussen zijn best om je duidelijk te maken dat het tijd is om serieus te worden, om niet bang te zijn of weg te lopen, maar om verantwoordelijkheid te nemen voor je toekomst. Dat kan overigens net zo goed het geval zijn als de liefde al jaren in je leven is….

Neptunus in Vissen werkt bovendien op de achtergrond en in stilte aan een spirituele transformatie. Dat kan een vorm van verlichting zijn of een andere bijzondere ervaring waardoor je ineens het leven op een dieper niveau begrijpt en je jezelf kunt overgeven aan een goddelijke of hogere macht. Daardoor ga je het leven meer vanuit overgave leven, er is meer acceptatie mogelijk en je raakt minder verstrikt in innerlijke en uiterlijke conflicten. Maar eerst moet je wel ‘down the rabbit hole’.

De magie van dit jaar zit voor jou in een transformatie: raak je verlicht?


Meer Happinez?

Volgend artikel
Zielshoroscoop Maagd: er kan een doorbraak komen in 2021
Zielshoroscoop Maagd: er kan een doorbraak komen in 2021