Horoscoop Waterman: laat van je horen in duidelijke taal

Horoscoop Waterman: laat van je horen in duidelijke taal Horoscoop Waterman: laat van je horen in duidelijke taal Horoscoop Waterman: laat van je horen in duidelijke taal

Om ervoor te zorgen dat een ander je begrijpt, Waterman, is het van belang je ze goed mogelijk te verwoorden. Wind er geen doekjes om en spreek je uit in jip-en-janneketaal om nóg meer verwarring en ruis op de kabel te voorkomen. 

Ongelijkwaardige relatie

Juno in Kreeft gaat over moeders en vrouwelijkheid. Voor Waterman is dat niet vanzelfsprekend een gemakkelijk stuk. Vaak zie je bij Waterman dat ze dienstbaar moesten zijn aan hun moeder en dat ze die rol ook aannemen in andere relaties. Daardoor kan er ongelijkwaardigheid insluipen en het gevoel dat je onvoldoende wordt gewaardeerd. Maar als je aan de ander probeert duidelijk te maken wat je bedoeld, lijkt het alsof je Swahili spreekt. Die begrijpt er niets van.

Verwarring

In juni kun je dus veel verwarring voelen over een relatie en de rol die je daarin vervult. Praten lijkt niet zoveel te helpen, en toch is dat de weg. Maar wel op een manier die de ander kan begrijpen. Misschien helpt het als je een goede vriend of therapeut om raad vraagt. Die kan misschien zien hoe je de impasse kunt doorbreken. Je kunt in elk geval sterk voelen dat dit nodig is, om je weer ten volste te geven in een relatie. Als Waterman zonder relatie kan je deze maand bezig zijn met vragen rond je eigen vrouwelijkheid. Een mooie periode om hier met vriendinnen over te praten of samen een toepasselijk event te bezoeken.

Meer lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Vissen? Deze maand staat liefde centraal
Vissen? Deze maand staat liefde centraal