Leeuw, in april stel jij je routines bij

Leeuw, in april stel jij je routines bij Leeuw, in april stel jij je routines bij Leeuw, in april stel jij je routines bij

Leeuw, Saturnus bevindt zich momenteel in de zone die gaat over jouw praktische zaken en gezondheid. De organisatie van je alledaagse leven, opruimen, reinheid en regelmaat. Daarom gaat het in april over de vraag of je wel ‘gezond’ bezig bent.

Fanatieke routines

Misschien heb je last van overdreven fanatieke routines, een tikje ‘smetvrees’, dwangmatig opruimen, Marie Kondo in de overdrive. Of speelt het omgekeerde en heb je te lang en te veel alles laten verslonzen in je huis (en je lichaam). In beide gevallen is het noodzakelijk met jezelf in conclaaf te gaan en te onderzoeken waar dit toe leidt. Misschien werd je eerst gelukkig van een opgeruimd huis of een groene smoothie elke morgen, maar inmiddels kan het gedisciplineerde leven een dwangbuis zijn geworden waar je helemaal niet fitter of ‘opgeruimder’ van wordt.

Lekkerder in je vel

En als drank, sigaretten en donuts je voornaamste energiebron zijn, kun je ontdekken dat je er helemaal geen energie van krijgt, maar er juist enorm moe van wordt. Hoe dan ook kun je in april beginnen om de touwtjes te laten vieren of juist aan te trekken. En dat kan het begin worden van een periode waarin je veel lekkerder in je vel zit.

Meer lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maagd, in april ga jij weer spelen
Maagd, in april ga jij weer spelen