Maagd: in december is het tijd om de liefde te vieren

Maagd: in december is het tijd om de liefde te vieren Maagd: in december is het tijd om de liefde te vieren Maagd: in december is het tijd om de liefde te vieren

De sterren hopen dat in 2018 jouw verlangen naar liefde en samenzijn royaal werd beantwoord. De sterren hebben in elk geval hun best gedaan. Ook al ben je nog alleen, je hebt ontdekt dat liefde oneindig veel vormen en gezichten heeft, zolang jij openstaat voor verbinding met andere mensen.

Onvoorwaardelijke liefde

Soms vind je het lastig om onvoorwaardelijk van iemand te houden, omdat je door jouw analytische blik altijd wel imperfecties weet te vinden. Toch heb je het afgelopen jaar belangrijke ontdekkingen gedaan op het pad van de onvoorwaardelijke liefde. Dus of je het nu met of zonder partner doet, een feest voor de liefde is de mooiste afsluiter van 2018.

Kleurige bloementuin

En het goede voornemen voor 2019? De sterren willen dat jij doorgaat op je huidige pad, dat jij jezelf nog meer openstelt voor anderen, zodat je hart verandert in een kleurige bloementuin vol bijtjes. Maak dit de komende tijd onderdeel van je visualisaties en meditaties. De planeet Neptunus blijft je voorlopig helpen, dus zwem in 2019 met hem mee, in een warme zee van liefde.

Meer lezen, Maagd?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal: leer meer voor jezelf opkomen
Weegschaal: leer meer voor jezelf opkomen