Weegschaal: leer meer voor jezelf opkomen

Weegschaal: leer meer voor jezelf opkomen Weegschaal: leer meer voor jezelf opkomen Weegschaal: leer meer voor jezelf opkomen

Lieve Weegschaal, door zelfreflectie creëer jij jouw eigen geluk. Ook 2019 lijkt voor jou een jaar te worden van bezinning.

Eigenlijk was 2018 best een ontspannend jaar. Je kunt gemerkt hebben dat het gaandeweg, vooral in de tweede helft, allemaal wat makkelijker ging. Dat je weer kon vertrouwen op je goede geluk en je charisma. Dat er deuren voor je opengingen die lange tijd potdicht op slot leken te zitten.

Truth or dare

Dat is niet alleen maar een kwestie van geluk (al wordt je er wel erg happy van) het is ook de uitkomst van jaren waarin jij diep in jezelf bent afgedaald en alle oude stenen hebt omgekeerd om te kijken wat er onder lag. Radicale eerlijkheid over jezelf en naar jezelf heeft je nu gebracht waar je bent, dus misschien kun je daar een mooi themafeest van maken. Het feest van de eerlijkheid, thruth or dare!

Weerbaarheid

Voor 2019 voorzien de sterren weer nieuwe uitdagingen. Niets wat jij niet aankunt, maar enige weerbaarheid en assertiviteit komt beslist van pas. Verwerk dat in je goede voornemens. Beslis om beter en vaker voor jezelf op te komen, of geef je alvast op voor een training in januari of februari. Je zult verbaasd zijn hoe snel dat van pas blijkt te komen.

Meer lezen, Maagd?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Schorpioen, doe je harnas af en word aangenaam verrast
Schorpioen, doe je harnas af en word aangenaam verrast