Stier: kies jouw gezelschap met veel zorg deze maand

Stier: kies jouw gezelschap met veel zorg deze maand Stier: kies jouw gezelschap met veel zorg deze maand Stier: kies jouw gezelschap met veel zorg deze maand

Door contact te maken met de juiste mensen, zie je weer licht aan het eind van de tunnel.

Neptunus, de zon, Venus en Mercurius koersen grote delen van de maand door het gevoelige en empathische sterrenbeeld Vissen. Vissen is van nature bevriend met Stier, dus in een periode dat de energie van Vissen sterk aanwezig is, geniet jij mee alsof jij je mag koesteren in het lentezonnetje. De spiritualiteit van Vissen brengt jou dieper bij een geloof in het goede in de mensen en in de wereld. En dat is wat je momenteel sterk nodig hebt.

Ook merk je dat je behoefte hebt aan mensen om je heen met een opgewekte spirit, die jou een beetje uit je aardse dalletje kunnen tillen. Voor jou het advies om je gezelschap met veel zorg te kiezen. Door contact te maken met de juiste mensen, zie je weer licht aan het eind van de tunnel en dat is momenteel erg belangrijk.

Boodschap

Verder is de natuur misschien wel je beste vriend. Met alle levende wezens, insecten, dieren en planten die een boodschap voor je hebben: die van de eeuwige cirkel van het leven, die nooit stil zal staan, en waarvan wij mensen slechts een minuscuul en onbeduidend onderdeeltje zijn. Is dat niet mooi en geruststellend? Dat het leven altijd door zal gaan, dat we mee mogen doen en we het alleen maar hoeven te ontvangen?


Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen? Er is een boodschap voor je
Tweelingen? Er is een boodschap voor je