Terug naar overzicht

Kreeft? Zo inspireer jij anderen in november

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Kreeft? Zo inspireer jij anderen in november

Jij geeft mensen wat ze nodig hebben deze maand, Kreeft.

Jouw helende kwaliteiten komen het best tot hun recht op plaatsen waar mensen aan het werk zijn. Mensen die zijn vastgelopen in hun baan, of mensen die de moed hebben verloren omdat ze geen baan meer hebben, bijvoorbeeld. Dat zijn de mensen die jij kunt inspireren om een omslag te maken of om opnieuw motivatie te vinden voor hun werk.

Je hoeft niet te zoeken

Wat jouw inbreng vooral erg sterk maakt, is dat je put uit je eigen ervaringen. Je vertelt geen verhalen uit een zelfhulpboek maar je maakt het persoonlijk door te laten zien wat jou heeft gebracht waar je nu bent. Dat geeft veel meer vertrouwen, en bovendien voelt iemand dan dat jij niet op ze neer kijkt, maar aan hun kant staat. En dat is wat iemand keihard nodig heeft, op het moment dat de zekerheid van werk en geld verdienen op het spel staat. Daarnaast kun je erg goed het belang van werk en carrière relativeren, juist omdat je iemand bent die nooit het belang van thuis en familie uit het oog verliest. En ook dat is helend, met name voor iemand die zijn hele identiteit ophangt aan zijn maatschappelijke status. Je hoeft deze mensen overigens niet op te zoeken, ze komen vanzelf!

Meer weten over je sterrenbeeld?

De Happinez training ‘Astrologie en je sterrenbeeld’ neemt je mee in de basis van astrologie. In 7 lessen ontdek je jouw krachten, valkuilen en talenten aan de hand van je persoonlijke sterrenbeeld. Inclusief astrologisch advies van onze huisastroloog Johanna Blok, oefeningen, rituelen en meditaties die bij jouw zonneteken passen. Schrijf je nu in en ontvang een Happinez poster van jouw sterrenbeeld.

Meer Happinez?

Door anderen gelezen