Ram: september staat voor jou in het teken van selfcare

Ram: september staat voor jou in het teken van selfcare Ram: september staat voor jou in het teken van selfcare Ram: september staat voor jou in het teken van selfcare

Lieve Ram, in september staat Mars in de tekens Maagd en Weegschaal. Het is daarom een uitstekende periode om meer aandacht en liefde aan jezelf te schenken.

In de eerste helft van de maand kun je je focus het beste leggen op praktische zaken, wat puntjes op de i zetten. Maar ook is het een uitstekende periode voor selfcare.

Zacht zijn voor jezelf

Besteed aandacht aan je lichamelijke welzijn. Kook lekker en gezond, laat je masseren of bezoek een sauna. Belangrijk is dat je liefde en geduld met jezelf hebt. Dus geen strenge detox-kuren of andere paardenmiddeltjes waarmee je hoopt jezelf in één dag om te toveren in een lichtend voorbeeld van health, maar pure zachtheid. De tweede helft van de maand is de liefde aan de beurt; de manier waarop je in relaties staat.

Diepere verbondenheid

Je zoekt van nature de directe aanpak maar je zult ontdekken dat confrontaties en in your face openheid je niet veel opleveren. Met tact en zorgvuldigheid bereik je wel wat je wilt, een diepere verbondenheid met diegene die voor jou het belangrijkste is. Misschien zal je zo af en toe over je eigen schaduw heen moeten stappen. Maar met Mars in Weegschaal moet het echt lukken om die rauwe kantjes van jezelf wat meer in de hand te houden.


Meer horoscopen lezen?

Hier vind je de horoscopen van alle sterrenbeelden voor september.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Nieuwe maan in Maagd: een frisse start
Nieuwe maan in Maagd: een frisse start