Terug naar overzicht

Lieve Tweelingen: deze maand komt alles in beweging

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Lieve Tweelingen: deze maand komt alles in beweging

De warmte en het licht van de zon pakt in juni voor elk teken anders uit. Als Tweelingen hoor je bij het lucht element. Dat betekent dat het zonlicht in eerste instantie ongemerkt door je heen lijkt te gaan.

Maar, als de zon de aarde heeft verwarmd en de aarde geeft de warmte vervolgens weer af aan de lucht, dan ontstaat er beweging. Onzichtbaar zoals termiek, die de vogels tot grote hoogte kan voeren. Of opwindend en woest als het onweer dat volgt op de stilte. Je kunt daarom zeggen dat juni bij jou iets in beweging gaat zetten.

Wat voor effect heeft dit?

Eerst onzichtbaar, diep van binnen, komt er voorzichtig iets op gang. Een kleine gedachte misschien. De vraag: wil ik dit zo nog langer? Hoe voel ik me bij deze gewoonte, dit vaste patroon, deze relatie?

En dan onder de aanjagende kracht van de zon, begint het te kolken van binnen, tot er een tornado verschijnt die korte metten maakt met alles dat niet voldoende krachtig is geworteld in je hart. Dingen of mensen waar je goed zonder kunt en die je geen seconde zult missen. Dus laat de storm zijn werk maar doen en je leven opschonen, je zult het heerlijk vinden.

Ben je geen Tweelingen, maar ben je wél benieuwd wat er voor jou in de sterren staat voor juni?
Lees hier de horoscoop voor Stier, RamKreeft, LeeuwMaagd,

Door anderen gelezen