Terug naar overzicht

Dit is je horoscoop voor volle maan in Boogschutter

Categorie
Dit is je horoscoop voor volle maan in Boogschutter

Morgen om 21:10 uur is het zover, dan bereikt de maan haar volheid in het teken Boogschutter. Dit vuurteken zorgt voor veel positieve gevoelens maar door de tussenkomst van Mars en Neptunus kunnen deze emoties een verraderlijk kantje hebben. 

Dankzij de invloed van de volle maan voel je je op 5 juni bijzonder helder en aanwezig. Je pikt intuïtief dingen op en staat nauw in contact met je gevoel. Ook je dromen zijn dan kraakhelder en dragen duidelijke boodschappen met zich mee. Alles staat aan, zo ook jouw gevoeligheid voor intuïtieve ingevingen. Door veel te delen en te schrijven in deze periode, kom je tot treffende inzichten.

Volle maan in Boogschutter

Deze volle maan is bij uitstek geschikt voor Rammen, Tweelingen, Leeuwen, Weegschalen, Boogschutters en Watermannen, maar uitdagender voor alle andere sterrenbeelden.

De volle maan is voor iedereen een emotioneel moment. Maar in Boogschutter overwegen de gevoelens van hoop, optimisme of opluchting. De energie van deze maanstand is plezierig en kan zuchten van verlichting oproepen.

Maar deze volle maan maakt ook contact met Mars en Neptunus, waardoor deze gevoelens een verraderlijk kantje kunnen hebben. Ze zijn gebaseerd op drijfzand, op voorbarige conclusies. We willen iets zo graag, dat we de werkelijkheid niet meer goed zien. Wishful thinking heet dat. Doe tijdens deze Volle Maan geen extreme dingen. Houd je in, totdat je begrijpt wat er aan de hand is.

3 vragen om jezelf te stellen tijdens deze maanstand

Om optimaal gebruik te maken van de analytische energie van de volle maan in Boogschutter, deelt maanexpert Yasmin Boland 3 vragen die je jezelf kunt stellen:

  • Heb ik mijzelf tekortgedaan door me te veel te laten en me te vervelen?
  • Heb ik tot mijn eigen schade bindingsangst gehad?
  • Heb ik het grote geheel wel gezien?

Meer Happinez?

Door anderen gelezen