Terug naar overzicht

Horoscoop voor afnemende maan in Tweelingen

Categorie
Horoscoop voor afnemende maan in Tweelingen

Na de volle maanfase ademt de maan langzaam uit en schuift ze door naar de fase van de afnemende maan. Haar energiepiek neemt nu af en met het heersende teken Tweelingen markeert dit een magische periode van introspectie en zelfliefde.

Neem je rust

De komende dagen mag je je terugtrekken in je eigen cocon, terwijl je langzaam weer op krachten komt. Als we in seizoenen zouden spreken, dan zou de afnemende fase de wintertijd van de maancyclus zijn. Plan zoveel mogelijk rustmomenten in voor jezelf en laat je werk, waar het kan, even liggen.

Misschien voel je je in deze fase niet ‘nuttig’ genoeg, maar deze fase van rust is minstens zo belangrijk als alle ‘actieve’ maanfases. Wanneer je elke maanfase de ruimte geeft en je leert samenwerken met de verschillende maanfasen, zal ook jouw levensflow soepeler verlopen.

Maan in Tweelingen

Een afnemende maan in Tweelingen vraagt jou om de dialoog aan te gaan met jezelf en te onderzoeken hoe je tegen jezelf praat. Zijn de onhoorbare woorden die jij produceert opbouwend of destructief? Optimistisch of pessimistisch? Vol vertrouwen of vol kritiek?

Wat doen die woorden met je emotionele welbevinden? Word je ongelukkig omdat jij jezelf de grond in praat? Of ben je in staat jezelf bij de hand te nemen en jezelf positief door het leven te loodsen? Geen beter moment om hiernaar te kijken dan tijdens deze Maanstand.

Schrijven hoort bij maan in Tweelingen. Vind je het lastig je gedachten te doorgronden, dan is het mooie oefening om een brief aan jezelf te schrijven. Leg wat je hebt opgeschreven een of twee dagen weg en lees het daarna terug. Zijn het deze woorden die je nodig hebt?

Wil jij ontdekken hoe je de maanenergie in je voordeel laat werken?

Dan is onze training Leef met de maan iets voor jou. Met deze Instagram-training nemen we jou een maand lang mee in de cyclus en maak je kennis met de unieke energieën van de maanfasen. Op 19 mei 2020 gaat de training weer van start! Doe je ook mee? Als cadeau ontvang je nu tijdelijk een prachtige set maankaarten.

Door anderen gelezen