Weegschaal: in juni ben jij onweerstaanbaar

Weegschaal: in juni ben jij onweerstaanbaar Weegschaal: in juni ben jij onweerstaanbaar Weegschaal: in juni ben jij onweerstaanbaar

Als luchtteken merk jij dat de warmte van de zon de innerlijke gedachtestromen van richting kan doen veranderen.

Normaal merk je dat beslissingen nemen en knopen doorhakken lastig en tijdrovend is. Je bent altijd bang dat je iemand tekort doet, en soms verlies je dan je eigenbelang ook nog uit het oog. Maar in juni verwarmt het zonlicht je hart en dat maakt dat je makkelijker keuzes vanuit je hart en gevoel kunt maken.

Werken aan je innerlijke en uiterlijke schoonheid

Het helpt je om vuriger te zijn, minder vanuit een lijstje voor of tegens te denken, maar meer vanuit passie en puur enthousiasme. Dat maakt het leven niet alleen leuker en spannender, het maakt je ook (nog) aantrekkelijker voor de andere sekse.

Je brengt nu naast je innerlijke en uiterlijke schoonheid een soort spanning en avontuur mee, die je onweerstaanbaar maken. Daarom is juni een goede periode om met een open blik naar anderen te kijken. Vooral als je single bent: durf nieuwsgierig te zijn naar de ander, laat je door hem (haar) meeslepen, het gaat nu moeiteloos en ieder contact kan een radicale wending aan je leven geven, waar je heel erg blij mee zult zijn. En natuurlijk werkt dit ook positief als je een relatie hebt…

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Alleen in juni 10,- korting met code ASTRO10

Ben je geen Weegschaal, maar ben je wél benieuwd wat er voor jou in de sterren staat voor juni?
Lees hier de horoscoop voor Stier, RamKreeft, LeeuwMaagd en Tweelingen.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Schorpioen durft in juni zijn diepste emoties te delen
Schorpioen durft in juni zijn diepste emoties te delen