Terug naar overzicht

Ga in oktober samen cocoonen, Kreeft

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Ga in oktober samen cocoonen, Kreeft

Verzorgende Kreeft, zorg dat je in oktober niet teveel zinloze energie verspild aan kibbelen. Juist diegene die je zo lief hebt, of dat nou je partner of je beste vriend(in) is, willen alleen maar heel veel van je houden. 

Bankhangen

De behoefte van je partner sluit in oktober perfect aan bij je natuurlijke talent. Hij of zij zoekt bij jou vooral een veilige plek om thuis te komen, om weg te kruipen voor de buitenwereld. Jij vindt het heerlijk de kaarsjes aan te steken, de gordijnen dicht te trekken en samen te cocoonen.

Minder bekvechten meer herfstwarmte

Maar wat een heerlijke maand kan zijn, raakt soms een beetje uit balans door gekibbel. Een soort territoriumdans, your place or mine? Jullie kunnen daar zo af en toe wat energie aan verspillen. Zinloos, want uiteindelijk wil je allebei niets liever dan samen tijd doorbrengen in een knusse en rustige omgeving. Probeer goede afspraken te maken over huiselijke kwesties, van opruimen tot de mogelijkheid je afzonderlijk terug te trekken. Dat voorkomt geharrewar. Verder hoef je niets anders te doen dan je allerbeste zelf te zijn. Zet de pan met pompoensoep op vul het huis met de geur van herfstwarmte terwijl de wind de blaadjes van de bomen schudt.

Single?

Voor de single-Kreeft die geen zin heeft in de zoektocht naar een partner: je beste vriend of vriendin kan wel wat tender loving care gebruiken. Maak van je huis een liefdevolle plek waar belangrijke mensen zich welkom voelen.

Meer lezen?

Door anderen gelezen