Terug naar overzicht

Leeuw? In oktober zorgt strijd met je partner voor meer aantrekkingskracht

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Leeuw? In oktober zorgt strijd met je partner voor meer aantrekkingskracht

Als ruimdenkende en hartelijke Leeuw kun jij er wel mee omgaan als je partner de grenzen opzoekt. Communicatie is namelijk ‘the key’. Zolang jullie samen blijven praten, kunnen botsingen juist voor meer aantrekkingskracht gaan zorgen.

Die kracht van binnenuit kan zorgen voor opschudding

Mars en de Zon geven een enorme impuls aan de communicatie met je partner. Hij (zij) komt krachtiger voor zichzelf op dan normaal. Het kan daardoor tot knetterende ruzies komen, maar als Leeuw vind je het ook aantrekkelijk dat hij meer staat voor wie hij is en niet over zich heen laat lopen. Dus ook al vallen er soms wat ruwe woorden, de verbintenis die jullie voelen heeft er eigenlijk niet onder te lijden. Het is meer een kwestie van de bakens verzetten, opnieuw aftasten waar de grenzen liggen. En met elkaar kortsluiten hoe jullie over belangrijke zaken denken. Misschien gaat dat gepaard met wat lawaai, maar het blijft onschuldig. Er komt meer energie in de gesprekken en daardoor ook in de relatie.

Dat lucht op!

Het positieve is dat jij minder de neiging hebt om je in te houden. Misschien was je soms te bang de ander te kwetsen omdat hij (zij) daar niet tegenop gewassen lijkt. Maar nu kun jij het achterste van je tong laten zien. Kortom, na wat stormpjes is aan het eind van oktober de lucht behoorlijk geklaard.

Vrijgezel?

Ben je single, dan kun je veel energie stoppen in online daten, maar waarom zoek je het niet wat dichter in de buurt…?

Meer lezen?

  • Dit is de grote liefdeshoroscoop van oktober 2019
  • Wil je weten welke planten perfect bij jouw sterrenbeeld passen? Klik dan hier!
  • Hoe ben jij in de liefde? Dit zegt je Chinese maandier

Door anderen gelezen