Terug naar overzicht

Leeuw, laat die goede voornemers voor 2019 maar lekker zitten

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Leeuw, laat die goede voornemers voor 2019 maar lekker zitten

Lieve Leeuw, je hebt mooie veranderingen doorgemaakt dit jaar. Verandering die je in 2019 mag voortzetten.

2018 is emotioneel of spiritueel een bepalend jaar voor je geweest. Misschien heb je een grote stap genomen, misschien is er iets belangrijks gebeurd waardoor je een innerlijke verandering hebt doorgemaakt; je hebt je levenskoers moeten bijstellen.

Liever Leeuw dan moe

Je kunt merken dat je daardoor gemotiveerder bent om aan jezelf te werken en om achter je doelen aan te gaan. Dat betekent soms iets harder werken (wat wel een beetje lastig is voor een liever-lome Leeuw). Maar het heeft je ook al de nodige momenten opgeleverd waarop je trots op jezelf kon zijn. Dus als er iets is waar jij een mooi feest voor mag organiseren, dan is het wel voor jezelf en je hernieuwde spirit.

Een goed voornemen

Normaal gesproken barst je in december van de goede voornemens, die je op 3 januari alweer vergeten bent. Voor 2019 is het dan ook het beste om helemaal geen goede voornemens te hebben, want je hebt al genoeg onder druk gestaan. Vertrouw erop dat veranderingen vanzelf komen als je voelt dat ze nodig zijn. Voorlopig is het belangrijk dat je even niets hoeft van jezelf en dat je jouw ingeslagen pad blijft bewandelen. Is dat geen ontspannen vooruitzicht?

Meer lezen, Leeuw?

Door anderen gelezen