Terug naar overzicht

Horoscoop Leeuw: op fysiek niveau heeft je hart behoefte aan uitdaging

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Horoscoop Leeuw: op fysiek niveau heeft je hart behoefte aan uitdaging

In de sterren staat geschreven dat jouw kwetsbare plek, ook de plek is waar je enorm goed voor moet gaan zorgen in september. Kijk deze maand eens hoe je wat liever voor je hart kunt zijn Leeuw. 

Open je hart lieve Leeuw

Het hart en de ruggengraat zijn de gevoelige (en vaak ook heel erg mooie!) lichaamsdelen van de Leeuw. Je kunt hartpijn emotioneel en fysiek zien. Heb je een gebroken hart of het gevoel dat er niet voldoende van je wordt gehouden, dan zou je in september via een (chakra)meditatie je hart kunnen openen of meer liefde naar je hart kunnen sturen. Besef wel dat dit altijd je kwetsbare plek zal zijn en dat het belangrijk is ook na september jezelf ‘periodiek onderhoud’ te geven.

Kom van die bank af en ren!

Op het fysieke niveau heeft het hart behoefte aan uitdaging, door regelmatig het bloed rond te pompen op hoge intensiteit. Dat doe je door intensief te trainen. Zie het maar als een paard dat even los mag uit de stal. Dat betekent dat je even uit de bank moet komen en je renschoenen aantrekken, maar je hart zal je dankbaar zijn. Ook via een gezonder eetpatroon, kun jij je hart ondersteunen. Dus veel groente en fruit en zéér matig met slechte vetten (zoals frituur). Wel goed voor je hart zijn de vetten uit lijnzaad, chia en of vette vis. Als je dan ook je ruggengraat nog verwent met oefeningen voor een sterke core (minstens twee keer per week), dan ben je aan het eind van september herboren.

Meer lezen?

  • Ga jij je renschoenen aantrekken? Hier lees je hoe rennen je inzicht kan geven
  • Hier vind je alle andere horoscopen
  • Zo combineer jij je Chinese teken met je sterrenbeeld

Door anderen gelezen