Lieve Leeuw: in juni deel je jouw innerlijke vuur met anderen

Lieve Leeuw: in juni deel je jouw innerlijke vuur met anderen Lieve Leeuw: in juni deel je jouw innerlijke vuur met anderen Lieve Leeuw: in juni deel je jouw innerlijke vuur met anderen

Het licht van de zon en jouw leeuwenhart zijn van nature in sync. In de zomer begint daarom jouw beste periode, met als hoogtepunt de maand augustus.

Maar al in juni merk je dat de zon je hart verwarmt en dat je daar happy van wordt. Toch blijft het niet bij ‘domweg gelukkig in de dapperstraat’ in je eentje. Het is de bedoeling dat jij je innerlijke vuur doorgeeft.

Dit wordt jouw missie in juni

De belangrijkste vraag voor juni is: op welke manier zou je anderen kunnen inspireren om hun eigen kracht en vrolijkheid aan te boren? Misschien is je eerste ingeving om in de helpersmodus te schieten, maar dat hoeft helemaal niet. Je bent van nature meer een leider dan een assistent. Een al te opofferende houding past niet bij je.

Hoe kan je anderen inspireren?

Misschien is het een idee om workshops te organiseren, tochten uit te stippelen of kinderen te begeleiden bij een uitje, op een zomerkamp. Dat is een manier om dienstbaar te zijn die klopt bij je persoonlijkheid. Je speelsheid en humor zorgen ervoor dat het voor iedereen een ontspannen en prettige ervaring is. Ondertussen voelt het niet als zwoegen of opofferen, maar als lol maken en daar krijg je enorm veel energie voor terug.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Ben je geen Leeuw, maar ben je wél benieuwd wat er voor jou in de sterren staat voor juni? Nog even geduld: we delen elke dag een nieuwe horoscoop, dus houd de website goed in de gaten.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Lieve Tweelingen: deze maand komt alles in beweging
Lieve Tweelingen: deze maand komt alles in beweging