Lieve Steenbok: deze maand brokkelt de stenen muur om je hart af

Lieve Steenbok: deze maand brokkelt de stenen muur om je hart af Lieve Steenbok: deze maand brokkelt de stenen muur om je hart af Lieve Steenbok: deze maand brokkelt de stenen muur om je hart af

Steenbok kan spraakzaam zijn of zwijgzaam, maar ongeacht de hoeveelheid woorden is Steenbok niet erg scheutig met wat er diep in haar (of hem) omgaat.

Mei biedt een aantal leermomenten in de manier waarop jij communiceert. Je kunt ontdekken dat anderen er geen idee van hebben of hadden hoe zeer jij geraakt kunt zijn door hun woorden. En je kunt leren dat anderen niet kunnen raden dat ze jou hebben gekwetst. Dat het belangrijk is om dat rustig maar duidelijk te vertellen.

Laat een ander eens toe, Steenbok

Dieren doen het prima zonder woorden, maar wij kunnen niet zonder. Door je diepste gevoelens te delen, versterk je ook de band met anderen. Dan brokkelt die stenen muur om je hart vanzelf af. Juist voor Steenbok is dit zo belangrijk want je default mode is die van de kluizenaar. Dus je grootste uitdaging is om je isolement te doorbreken en anderen toe te laten. Mei geeft je daarvoor alle ruimte en brengt mensen op je pad die je daarbij helpen.

Meestal gaat dat op een positieve manier, maar schrik niet als er een harde heelmeester langskomt. Ook die wordt gestuurd om jou te helpen bij de ontdekkingsreis van je leven.

Ben je geen Steenbok, maar ben je wél benieuwd wat er voor jou in de sterren staat voor mei? Stay tuned: vanaf vandaag delen we elke dag de horoscoop van een ander sterrenbeeld.

Lees hier de horoscoop voor RamStierTweelingenKreeftLeeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen en Boogschutter.

Volgend artikel
Waterman? Deze maand laat je nadenken over je relatie met geld
Waterman? Deze maand laat je nadenken over je relatie met geld