Waterman? Deze maand laat je nadenken over je relatie met geld

Waterman? Deze maand laat je nadenken over je relatie met geld Waterman? Deze maand laat je nadenken over je relatie met geld Waterman? Deze maand laat je nadenken over je relatie met geld

In mei is het tijd om te kijken naar je relatie met geld. Geld is allereerst energie, dus wat betekent de angst voor gebrek?

Wat wil het zeggen als je zuinig bent of juist extreem gul? Wanneer vind je dat je genoeg hebt? Wat zou je het liefste doen met je geld? En hoe zit het met je favoriete motto dat ‘geld vrijheid betekent’? Wil dat zeggen dat je zonder geld per se onvrij bent en daarom slaaf van je geld bent geworden?

Wat is jouw relatie tot geld, Waterman?

Een beetje Waterman doet graag alsof geld niet belangrijk voor hem of haar is. Mensen zijn belangrijker, toch? Maar in de praktijk kun je opeens toch behoorlijk zenuwachtig worden van financiële beslommeringen. Vandaar dat Waterman heel idealistisch kan zijn, maar liefst wel met een paar reservecentjes op de bank.

Het zijn belangrijke vragen die we ons allemaal zo af en toe zouden moeten stellen. Maar voor jou zijn ze op een of andere manier extra actueel deze maand. Het is net alsof het er steeds weer over moet gaan. In gesprekken met vrienden of door een telefoontje van de bank. Probeer dit niet te negeren, maar zie het als een kans om geldstress op te lossen.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Ben je geen Waterman, maar ben je wél benieuwd wat er voor jou in de sterren staat voor mei? Stay tuned: vanaf vandaag delen we elke dag de horoscoop van een ander sterrenbeeld.

Lees hier de horoscoop voor RamStierTweelingenKreeftLeeuw, Maagd, Weegschaal, SchorpioenBoogschutter en Steenbok.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Lieve Vissen: in mei laat je duidelijk weten wat je wilt (en krijg je je ook nog eens je zin)
Lieve Vissen: in mei laat je duidelijk weten wat je wilt (en krijg je je ook nog eens je zin)