Lieve Vissen: in mei laat je duidelijk weten wat je wilt (en krijg je je ook nog eens je zin)

Lieve Vissen: in mei laat je duidelijk weten wat je wilt (en krijg je je ook nog eens je zin) Lieve Vissen: in mei laat je duidelijk weten wat je wilt (en krijg je je ook nog eens je zin) Lieve Vissen: in mei laat je duidelijk weten wat je wilt (en krijg je je ook nog eens je zin)

Het is een uitstekende periode om jezelf te manifesteren.

Terwijl je het normaal gesproken misschien wat eng vindt om direct te zijn en duidelijk te laten merken wat je vindt, gaat dit je in mei makkelijker af. Dat maakt het een ideale tijd om onderhandelingen te voeren op je werk, of om je partner duidelijk te maken wat je anders wilt en hoe je het wilt.

Het helpt je om ook in alledaagse situaties beter uit de verf te komen. Je hebt geen last meer van het gevoel dat je steeds onder de voet wordt gelopen. Bovendien: nu je ervaart dat het zo makkelijk gaat, leer je ook in de toekomst weer wat makkelijker voor jezelf opkomen.

Al het positieve komt je toe

Natuurlijk krijg je van deze positieve ervaringen een enorm zonnig humeur – en bakken energie. Wonderlijk genoeg blijft dat niet beperkt tot je geest alleen, maar heeft het ook positieve gevolgen voor je fitheid en gezondheid. Je zit lekkerder in je vel, geniet meer van sport en beweging en je conditie neemt met sprongen toe.

Herken jij je in je sterrenbeeld?

Voel jij je een echte Ram, Leeuw of Steenbok? Ontdek met deze test in welk sterrenbeeld jij jezelf het meest herkent. En kijk niet vreemd op als dat niet je eigen sterrenbeeld is.

Dat is geen toeval: lichaam en geest zijn een. Als je geest zich vrij en eerlijk kan manifesteren, gaat de energie in je lichaam ook beter stromen. Kortom, als je dit eerder had geweten…

Ben je geen Vissen, maar ben je wél benieuwd wat er voor jou in de sterren staat voor mei? 

Lees hier de horoscoop voor RamStierTweelingenKreeftLeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen, Boogschutter en Steenbok.

Volgend artikel
Ben jij er klaar voor? Deze nieuwe maan zorgt voor verandering
Ben jij er klaar voor? Deze nieuwe maan zorgt voor verandering