Terug naar overzicht

Het Maagden-seizoen komt eraan en dat beïnvloedt ieders leven

Categorie
Tekst
Happinez redactie
Het Maagden-seizoen komt eraan en dat beïnvloedt ieders leven

Het Maagden-seizoen komt vroeg dit jaar: al op 22 augustus 2020 verschuift de zon van Leeuw naar het teken Maagd. Dit seizoen zal tot 22 september duren.

Maagd is een onderscheidend, analytisch teken. Het teken wordt geregeerd door de planeet Mercurius en het element van dit sterrenbeeld is aarde. Dit Maagden-seizoen zal je dan ook in werkelijkheid aarden.

Het sterrenbeeld Maagd

Maagden zijn geboren tussen 24 augustus en 22 september. Het zijn praktische denkers, die dankzij hun goed georganiseerde persoonlijkheid in staat zijn om structuur te brengen in het leven van de mensen om hen heen. Ze hebben een kritisch karakter en zijn erg perfectionistisch. Dit teken werkt het hardst van allemaal; dus ongeacht welk sterrenbeeld je zelf bent, dit Maagden-seizoen zul je merken dat je harder werkt, erg productief bent en wellicht de neiging hebt om je huis op te ruimen. Het Maagden-seizoen draait om het organiseren van je leven en ervoor zorgen dat je zowel mentaal als fysiek goed in vorm bent.

Verschuiving in focus

Dit aankomende Maagden-seizoen gaat de focus van het collectief naar gezondheid en gewoonten verschuiven. Kleine, praktische aanpassingen op dit gebied kunnen zorgen voor een grootschalige verandering waar iedereen baat bij heeft. Is jouw sterrenbeeld Maagd? Dan zul je je in deze periode comfortabel, zelfverzekerd en op je gemak voelen.

Meer Happinez?

Door anderen gelezen