Nieuwe maan in Boogschutter

Nieuwe maan in Boogschutter Nieuwe maan in Boogschutter Nieuwe maan in Boogschutter

Veel vrouwen voelen wel iets speciaals bij die magische witte bol die er altijd voor ons is en waarmee we zo diep verbonden zijn. Zeker tijdens een volle of nieuwe maan. Op 26 november breekt er weer een fonkelnieuwe cyclus aan. En met deze nieuwe maan in Boogschutter krijgt jouw avontuurlijkheid een extra boost.

De nieuwe maan is een periode waarin we vooruitblikken op de toekomst en wensen en voornemens opstellen. De energie die tijdens de nieuwe maan vrijkomt geeft namelijk een heldere kijk op wat je écht wilt manifesteren in je leven.

Dit kun je merken van de nieuwemaanfase

De nieuwe maan staat tijdens deze fase tussen de aarde en de zon en je kunt haar niet zien; ze keert ons haar donkere kant toe. Nieuwe maan staat voor het afsterven van het oude en het prille begin van iets nieuws. Je hebt misschien minder bruisende energie, maar meer kracht om naar binnen te gaan. Het is een mini-wedergeboorte en bij uitstek de tijd om los te laten, vooral oude gevoelens en emoties.

Het is een goede tijd voor:

  • Het afmaken van oude projecten
  • Het verleden doorvoelen
  • Uitrusten
  • Loslaten
  • Nieuwe plannen maken

Nieuwe maan in Boogschutter: een avontuurlijke energie

De nieuwe maan in Boogschutter zorgt dat jij je veilig genoeg voelt om een nieuw avontuur aan te gaan. Je borrelt van het optimisme en het vertrouwen. Daarom is het een perfecte dag om op reis te gaan naar een verre plek, zelfs als dat een plek is die je enigszins spannend vindt.

Het hoeft niet een reis met de trein of het vliegtuig te zijn, het kan ook gaan om een geestelijke reis. Het gaat erom dat je een nieuwe uitdaging opzoekt, denk aan een nieuwe studie of levensrichting waarin jij je verdiept.

Ontdek de kracht van de maan, en wat ze voor jou kan doen

De omloop van de maan is een natuurlijke cyclus van opbouw, groei, volle bloei, afbouwen en loslaten. Wanneer je meebeweegt op dit ritme, ervaar je veel meer creativiteit, flow & verbinding.

Wil jij dit zelf ervaren? Schrijf je dan in voor Leef met de maan. In deze training nemen we jou een maand lang mee in de cyclus en maak je kennis met de unieke energieën van de maanfasen. Al 3000 maanfans gingen je voor.

 

Volgend artikel
De grote conjunctie van 2020: Jupiter, Pluto en Saturnus in Steenbok
De grote conjunctie van 2020: Jupiter, Pluto en Saturnus in Steenbok