Nieuwe maan in Boogschutter: zo benut je deze krachtige maanenergie

Nieuwe maan in Boogschutter: zo benut je deze krachtige maanenergie Nieuwe maan in Boogschutter: zo benut je deze krachtige maanenergie Nieuwe maan in Boogschutter: zo benut je deze krachtige maanenergie

Op maandag 14 december 2020 om 17:16 uur arriveert de laatste nieuwe maan van het jaar. Deze nieuwe maan staat in het teken Boogschutter en komt met een zonsverduistering.

Een zonsverduistering is een extra krachtige nieuwe maan, die een deur opent naar nieuwe energie. Dingen kunnen snel veranderen in deze periode; het is dan ook belangrijk dat je extra flexibel bent.

Het sterrenbeeld Boogschutter

Boogschutter is een optimistisch, avontuurlijk en vrijgevochten vuurteken. Dit sterrenbeeld is energiek en positief ingesteld en vindt het belangrijk om haar eigen plan te trekken. Dankzij de nieuwe maan in Boogschutter kun je je dan ook optimistisch voelen. Ze zorgt ervoor dat je met een positieve blik naar het leven kijkt.

Wijsheid

Tijdens deze nieuwe maan kun je merken dat je energiefrequentie wordt verhoogd en dat je bewuster wordt. Je kunt zelfs merken dat je gemakkelijker toegang krijgt tot de wijsheid van je intuïtie, je spirituele gidsen en je hogere zelf.

Online training Leef met de maan

  • Ontdek wat de kracht van de maan voor jou kan doen

  • Tijdelijk cadeau: Moon Journal

  • Met 8 lessen — één voor elke maanfase + 4 bonuslessen

  • Meer dan 5.900 trainees gingen je voor

De kosmische energie van deze nieuwe maan nodigt je uit om te groeien, risico’s te nemen en uit je comfortzone te stappen. Het biedt nieuwe kansen en je kunt tekenen en giften van het universum ontvangen. Stel je in deze periode open voor het licht, luister naar je innerlijke stem en volg je hart.


Meer Happinez?

Over auteur
Dagmar Harkema is online redacteur, sterrenbeeld Ram en sinds juni 2020 werkzaam bij Happinez. Ze geeft je graag de beste tips voor een mooie(re) wereld, vertelt je waar je de leukste evenementen kunt vinden, deelt DIY’s en verzorgt de online boekenrubriek.
Volgend artikel
In 2021 kun jij je tweelingziel ontmoeten, Boogschutter
In 2021 kun jij je tweelingziel ontmoeten, Boogschutter