In 2021 kun jij je tweelingziel ontmoeten, Boogschutter

In 2021 kun jij je tweelingziel ontmoeten, Boogschutter In 2021 kun jij je tweelingziel ontmoeten, Boogschutter In 2021 kun jij je tweelingziel ontmoeten, Boogschutter

Houd je ogen open in het aankomende jaar.

Met Chiron in Ram loop je het ‘risico’ om superverliefd te worden op je tweelingziel. Dat geldt zowel voor singles als voor Boogschutters met een relatie. Zo’n verliefdheid die zomaar uit de lucht komt vallen en waarvan je weet: zoiets komt maar één keer in mijn leven voorbij. Stel je dan je huidige relatie in de waagschaal? Of laat je alles achter je om in een ander land te gaan wonen? Overwin je de vooroordelen van familie en vrienden? De ontmoeting met een tweelingziel brengt namelijk bijna altijd ook een flinke uitdaging met zich mee. En garanties dat het lukt om samen tot een happily ever after te komen, zijn er niet.

Avontuur

Als Boogschutter ben je geneigd om eerst ‘ja’ te zeggen – het avontuur achterna –  en dan pas na te denken over de consequenties. Toch hopen de sterren dat je met deze informatie een beetje voorbereid bent op wat er zou kunnen gebeuren. Al laat jouw hart zich waarschijnlijk toch niet dwingen. Houd je ogen vooral open tussen 7 oktober en 5 november als Venus door Boogschutter gaat. Dan ben je helemaal in the mood. Met Stier of Maagd maak je in 2021 de beste kans om tot een stabiele relatie te komen. Met Tweelingen of Vissen wordt het vuurwerk, zelfs als dat verboden is.


Meer Happinez?

Volgend artikel
Durf je je emotioneel kwetsbaar op te stellen, Steenbok?
Durf je je emotioneel kwetsbaar op te stellen, Steenbok?