Terug naar overzicht

Durf je je emotioneel kwetsbaar op te stellen, Steenbok?

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Durf je je emotioneel kwetsbaar op te stellen, Steenbok?

Het is bijna 2021, en voor Steenbok wordt dit een prachtig jaar voor de liefde. 

Chiron in Ram zorgt voor uitdagingen in de huiselijke- of familiesfeer. De kwestie ‘wel of niet samenwonen’ kan ineens gaan spelen. Of je partner en jij komen terecht in een soort territoriumstrijd, omdat het niet goed lukt de gezamenlijke ruimte te delen. Steenbok heeft het nodig om thuis rust en veiligheid te ervaren en kan zich erg defensief opstellen als dat in het geding is. Vooral bij Steenbokken die thuiswerken kan dit voor wat lastige momenten zorgen. Maar over het algemeen is het een prachtig jaar voor de liefde omdat Venus het grootste deel van 2021 in aardetekens staat: van 15 april tot 9 mei (Stier), van 22 juli tot 16 augustus (Maagd) en van 5 november tot 31 december (Steenbok).

Ware liefde

Chiron kan bovendien helpen om te ontdekken dat ware liefde alles overwint. Zo kan er ook een einde komen aan twijfels over de vraag of jullie samen een gezin willen stichten. Ineens kan duidelijk zijn: wij horen bij elkaar, wij zijn familie.

Bij singles wordt deze Chiron-positie meer toegespitst op de vraag of jij je emotioneel kwetsbaar durft op te stellen, de ander toe te laten. Een échte soulmate confronteert jou met deze vraag en helpt jou om het antwoord te vinden. Dat is dan misschien wel een Leeuw, een Ram, een Weegschaal of een Kreeft.


Meer Happinez?

Door anderen gelezen