Waterman? Alles wat jij aanraakt in 2021 verandert in goud

Waterman? Alles wat jij aanraakt in 2021 verandert in goud Waterman? Alles wat jij aanraakt in 2021 verandert in goud Waterman? Alles wat jij aanraakt in 2021 verandert in goud

Blijf naar je innerlijke stem luisteren, Waterman.

Met Jupiter het grootste deel van 2021 in Waterman verandert alles wat je aanraakt in goud. Dat geldt ook voor de liefde. Singles die een nieuwe relatie aangaan, doen dat in het volste vertrouwen. En dat helpt om het mooiste in de ander te zien en er het beste van te maken. Ook als iemand niet in het maatschappelijke plaatje past van rijk, knap of geslaagd, ben jij super happy met je keus. Wel is het zo dat Jupiter het teken Waterman weer verlaat en dan kan de prins(es) opeens veranderen in een kikker. Daarom is het belangrijk om heel goed naar je innerlijke stem te blijven luisteren.

De mantel der liefde

Waterman met een relatie laat haar of zijn partner meegenieten van alle zegeningen die op haar of zijn pad komen en dat zorgt ervoor dat de sfeer fantastisch is. Problemen worden met de mantel der liefde bedekt, oude fouten worden vergeven. Het is nu tijd om samen te genieten. Vooral tussen 2 en 26 februari is duidelijk dat de kosmos het beste met je voor heeft. Dan zou je iemand kunnen ontmoeten met wie het enorm klikt. Partners die het beste uit jou halen zijn Kreeft en Schorpioen. Maar ook met Stier en Leeuw is het enorm genieten.


Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Vissen: zo vind jij je gevoel van eigenwaarde terug in 2021
Vissen: zo vind jij je gevoel van eigenwaarde terug in 2021