Vissen: zo vind jij je gevoel van eigenwaarde terug in 2021

Vissen: zo vind jij je gevoel van eigenwaarde terug in 2021 Vissen: zo vind jij je gevoel van eigenwaarde terug in 2021 Vissen: zo vind jij je gevoel van eigenwaarde terug in 2021

Voel jij je waardig genoeg om een nieuwe relatie aan te gaan, of loopt het mis omdat jij vindt dat je de ander niet ‘waard’ bent?

Dankzij Chiron in Ram helpt een liefdesrelatie jou om je gevoel van eigenwaarde (terug) te vinden. ‘Geld’ of ‘materie’ kan een relatiethema worden dat jullie samen moeten zien te overwinnen. De ander kan zich opstellen als liefdevolle heelmeester, maar ook als strenge. Het ligt er maar net aan wat jij in 2021 nodig hebt of wat bij jou past. We krijgen van het universum altijd een pakketje ervaringen op maat, ook in de liefde.

Levensreis

Voor singles is het in grote lijnen hetzelfde verhaal; voel jij je waardig genoeg om een nieuwe relatie aan te gaan, of loopt het mis omdat jij vindt dat je de ander niet ‘waard’ bent? Maak je geld te belangrijk waardoor je mensen die jou materieel geen zekerheid kunnen bieden geen kans geeft? Of kijk je juist alleen naar spirituele aspecten van de relatie en vergeet je dat de relatie hier op aarde wel degelijk vorm moet krijgen en dat materie ook een rol moet spelen? Als Venus in Vissen staat, tussen 26 februari en 22 maart, kun je het antwoord vinden op deze vragen en durf jij je helemaal te geven. Partners die jou graag willen begeleiden op je levensreis zijn Weegschaal en Tweelingen. Ook Maagd en Boogschutter stellen hun hart voor jou open.


Meer Happinez?

Volgend artikel
Zielshoroscoop 2021: waar zit de magie voor jou in het nieuwe jaar?
Zielshoroscoop 2021: waar zit de magie voor jou in het nieuwe jaar?