Terug naar overzicht

Nieuwe maan in Weegschaal

Categorie
Nieuwe maan in Weegschaal

Op 28 september om 20:27 uur is het nieuwe maan in Weegschaal. De nieuwe maanfase markeert het begin van een gloednieuwe maancyclus.

Vanuit de aarde is haar gezicht tijdens deze fase niet te zien, omdat de maan nu in een gelijke positie staat met de zon. Maar vergis je niet: ook al kunnen we haar niet zien op aarde, de maanenergie is tijdens deze fase wel sterk voelbaar.

Nieuwe maan in Weegschaal

Als de nieuwe maan – bijna onzichtbaar – verschijnt in Weegschaal kondigt ze een wedergeboorte aan op het gebied van liefde en relaties. Dat is namelijk het terrein van Weegschaal.

Dat betekent niet meteen dat een ex-geliefde van zich laat horen. Het gaat meer om een wedergeboorte van de manier waarop jij je in relaties opstelt. Meer in balans, volwassener, meer bereid tot compromissen en beter in staat om voor jezelf op te komen, zonder dat je boos hoeft te worden.

Groeien in de liefde

Bovendien is dit het begin van een maand waarin jij je steeds verder kunt ontwikkelen als liefdevolle en betrouwbare partner, omdat jij eindelijk weet wat (of wie) je écht wilt. Er breekt een periode aan van groeien in liefde.

De energie van maan in Weegschaal kan je verder een lucky touch geven als je een juridische strijd moet voeren. Dat is omdat je feilloos voelt wat rechtvaardig is.

Zou jij elke dag wel zo’n maanhoroscoop willen lezen?

En wil je leren hoe je jouw leven kunt afstemmen op maancyclus? Dan is onze training Leef met de maan iets voor jou. Met deze Instagram-training nemen we jou een maand lang mee in de cyclus en maak je kennis met de unieke energieën van de maanfasen.

Op 19 mei 2020 gaat de training weer van start! Doe je ook mee? Als cadeau ontvang je nu tijdelijk een prachtige set maankaarten.

Door anderen gelezen