Oeh la la Leeuw: in oktober krijg jij meer liefde in je leven

Oeh la la Leeuw: in oktober krijg jij meer liefde in je leven Oeh la la Leeuw: in oktober krijg jij meer liefde in je leven Oeh la la Leeuw: in oktober krijg jij meer liefde in je leven

Sta in oktober eens stil bij de liefde. Wat wil je van een relatie, wat wil je van de ander. Waarom is er niet genoeg liefde in je leven? Of waarom is het zo lastig om je open te stellen voor de ander? Houd je van jezelf, ben je blij met jezelf?

Voel jij je hart enthousiast kloppen als je iets leuks gaat doen of is je hartslag dag in dag uit zo tam als een hondje? Liefde kan een grote bron van geluk zijn maar ook een grote bron van stress en zorgen. Het is misschien wel net zo belangrijk voor ons als werk of een dak boven ons hoofd. En eigenliefde is nog essentiëler, dat is de bron waar alles in je leven uit ontstaat.

Kies wat goed voor je is

Ontwikkel deze maand meer eigenliefde. Door te kiezen voor wat goed voor je is, in plaats van wat lekker is. Door aandacht en tijd te stoppen in je spirituele ontwikkeling (meditatie, kerkbezoek). Door niet boos te worden als je een fout maakt, maar door jezelf liefdevol toe te spreken of te vergeven. Door jezelf echt te waarderen en dankbaar te zijn voor de geweldige persoon die je bent. Je zult zien hoe licht je bestaan wordt als jij je koestert in liefde.

Meer lezen?

Volgend artikel
In oktober staat Maagd stil (en dat is positief nieuws)
In oktober staat Maagd stil (en dat is positief nieuws)