In mei leert Maagd zich overgeven aan de liefde – zonder reserve

In mei leert Maagd zich overgeven aan de liefde – zonder reserve In mei leert Maagd zich overgeven aan de liefde – zonder reserve In mei leert Maagd zich overgeven aan de liefde – zonder reserve

Deze maand ligt jouw focus bij de relatie met je partner, of als je single bent, bij de afwezigheid van een partner.

Wat is het waar je tegenaan loopt, als je gevraagd wordt je leven en je diepste zelf met de ander te delen. Waar komt die reserve vandaan? Is het de angst dat de ander je pijn kan doen? Is het – enorm des Maagds – de angst dat je niet perfect genoeg bent?

En laat je daarom de ander steeds merken dat hij of zij niet goed genoeg, waardoor je een afstand creëert waar je beiden unhappy van wordt? Onderzoek wat je zou kunnen doen om tot meer overgave te komen.

Je overgeven aan de liefde is waar je van droomt

Probeer die eeuwige analyses van wat er wel en niet goed is aan de ander te stoppen. Maak je ogen zacht en kijk door je wimperhaartjes en geniet van zijn kwetsbaarheid en je eigen kwetsbaarheid.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Hoe mooi is het als je gewoon jezelf kunt zijn en toch voelt dat er van je wordt gehouden? Is dat niet waar je het meest van droomt? Waarom zou je jezelf dan steeds in de weg zitten met al die grote en kleine eisen. Nobody is perfect. En dat is alleen maar heel erg leuk.

Ben je geen Maagd, maar ben je wél benieuwd wat er voor jou in de sterren staat voor mei? Stay tuned: vanaf vandaag delen we elke dag de horoscoop van een ander sterrenbeeld.

Lees hier de horoscoop voor RamStierTweelingenKreeft en Leeuw.

Volgend artikel
Weegschaal: let in mei op je gezondheid en zeg vaker nee
Weegschaal: let in mei op je gezondheid en zeg vaker nee