Weegschaal: let in mei op je gezondheid en zeg vaker nee

Weegschaal: let in mei op je gezondheid en zeg vaker nee Weegschaal: let in mei op je gezondheid en zeg vaker nee Weegschaal: let in mei op je gezondheid en zeg vaker nee

Het kan zijn dat je lijf deze maand om aandacht vraagt, weegschaal. Misschien krijg je een verkoudheid of iets anders wat vrij onschuldig is.

Belangrijk is dat jij dit niet ziet als je lichaam dat je in de steek laat, maar als een cadeautje.

Het is een manier om eens even 100 procent voor jezelf te (laten) zorgen, even een stapje terug te doen. En als je heel eerlijk bent, zal je toegeven dat je immuunsysteem of je spieren een wijs besluit hebben genomen toen ze je pas op de plaats lieten maken.

Je was misschien al een tijd bezig om jezelf uit te putten met hard werken of op een andere manier te veel hooi op je vork nemen. Zeg dank je wel tegen je trouwe, wijze body en benut deze pauze om tot jezelf te komen.

Onderzoek ook hoe je je dagelijkse leven kunt stroomlijnen, zodat je het minder druk hebt met ‘van alles en nog wat’ en meer tijd en aandacht hebt voor wat je echt wilt. Je hoeft anderen niet altijd tegemoet te komen ten koste van jezelf. Je mag simpelweg ‘nee’ zeggen. Doe minder, doe meer wat je leuk vindt en de stress verdwijnt. En daar blijf je fit bij.

Horoscoop van april gemist? Toen mocht je wat vaker je minder aardige kant laten zien.

Volgend artikel
Schorpioen opgelet! Geef jezelf in mei de ruimte voor creativiteit
Schorpioen opgelet! Geef jezelf in mei de ruimte voor creativiteit