Schorpioen opgelet! Geef jezelf in mei de ruimte voor creativiteit

Schorpioen opgelet! Geef jezelf in mei de ruimte voor creativiteit Schorpioen opgelet! Geef jezelf in mei de ruimte voor creativiteit Schorpioen opgelet! Geef jezelf in mei de ruimte voor creativiteit

Je komt in de lentemaand helemaal tot je recht als je de scheppende, speelse en creatieve energie in jezelf de ruimte geeft, schorpioen.

Wat daarbij belangrijk is, is dat je eerst ruimte maakt voor niets. Dus niet allerlei creatieve projecten of cursussen plannen, maar gewoon eens kijken wat er in je opborrelt als je agenda een groot leeg vel papier is.

Misschien is de leegte eerst wat ongemakkelijk, maar je zult merken dat je met de hulp van Venus en de Zon al snel borrelt van de ideeën en de spontane invallen.

Ook belangrijk is om creativiteit te ontdoen van allerlei oordelen. Dat het alleen maar creatief is als het echte kunst is, of als het geld oplevert, of als je ouders het mooi vinden. En probeer het ook los te zien van ‘knutselen’, schilderkunst, literatuur of muziek. Dit zijn weliswaar creatieve disciplines, maar creativiteit zit in alles waarin jij iets nieuws creëert.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Het kan om je interieur gaan, maar ook over een nieuwe manier om je werk te doen, of het organiseren van een feest. Het belangrijkste is niet dat je tot een ‘groots’ werk komt, maar dat je blij wordt van het bezig zijn met je fantasie, de materialen. Als een kind in de zandbak.

Je horoscoop in april gemist? In april stuurde het universum iets moois naar je toe.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maandhoroscoop: wat staat er in mei voor jou in de sterren?
Maandhoroscoop: wat staat er in mei voor jou in de sterren?