De bijzondere planeetstanden van december 2022

De bijzondere planeetstanden van december 2022 De bijzondere planeetstanden van december 2022 De bijzondere planeetstanden van december 2022

Benieuwd wat de planeten deze maand in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok tekende de bijzondere planeetstanden voor 2022 uit. Lees verder en ontdek wat je in december van de planeten mag verwachten.

Chiron pakt de hand van Mars

Van 11 tot en met 24 december gaan de gewonde heler Chiron en de assertieve Mars samen op avontuur. Dat is een uitgelezen periode om pijn te helen die verbonden is met de kwaliteiten van Mars. Mensen die het moeilijk vinden om voor zichzelf op te komen of hun boosheid op een goede manier te laten zien, die voortdurend een gebrek hebben aan energie.. voor al die mensen is dit goed nieuws.

Chiron helpt je om contact te maken met je instincten en drijfveren, om je te verbinden met je wilde en enthousiaste kant. Ook als je worstelt met een gebrek aan eigenwaarde, helpt Chiron om in jezelf te geloven, om te zien wat je waard bent en van jezelf te houden. Misschien heb je jezelf jarenlang wijsgemaakt dat je stoer en agressief moest doen om te laten zien dat je zelfvertrouwen hebt. Ook dan helpt Chiron je om op een rustigere en vriendelijkere manier te krijgen wat je wilt.

Jupiter legt Ram in de watten

Op 20 december neemt de gelukplaneet Jupiter afscheid van het teken Vissen om door te reizen naar het teken Ram. Dat is de tweede keer dit jaar, maar ditmaal is het afscheid definitief. Pas over ongeveer 11 jaar komt Jupiter weer opnieuw in Vissen. De komende tijd is het teken Ram aan de beurt om zich in de watten te laten leggen door de royale en optimistische Jupiter. Dat betekent dat het Ram voor de wind zal gaan het komende jaar. Maar ook andere sterrenbeelden zullen voelen dat de sfeer positiever is, extroverter. We geloven er weer in en we gaan ervoor en daar steken we elkaar mee aan. Er is een enorme groei van nieuwe ideeën en initiatieven. We vertrouwen erop dat het goedkomt. Jupiter zorgt voor groei en Ram is een voorvechter, een strijder voor het recht. Daarom zijn we bereid om te vechten voor wat eerlijk en rechtvaardig is.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook


Benieuwd naar alle bijzondere planeetstanden van 2022?

Je vindt hier een overzicht van alle bijzondere planeetstanden van 2022.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Retrogrades 2023: een overzicht van alle planeten
Retrogrades 2023: een overzicht van alle planeten