De bijzondere planeetstanden van september 2022

De bijzondere planeetstanden van september 2022 De bijzondere planeetstanden van september 2022 De bijzondere planeetstanden van september 2022

Benieuwd wat de planeten deze maand in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok tekende de bijzondere planeetstanden voor 2022 uit. Lees verder en ontdek wat je in september van de planeten mag verwachten.

Pluto en Neptunus op de sofa

September staat in het teken van de spirituele planeet Neptunus, die een goed team vormt met de krachtige en confronterende planeet Pluto. Dat aspect begon al in juni en duurt tot ver in oktober, maar in september worden we er het meest door aangeraakt.

De positie van deze planeten drukt al een stempel op de wereld sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw. Daarom zien we sindsdien een opleving en verdieping van spiritualiteit. Ook is er een groeiend verlangen om trauma’s (Pluto) met liefde te helen (Neptunus). Kijk maar eens hoe we daarin als mensheid aan het groeien zijn. Hoe we met zijn allen leren om te praten over wat er met ons aan de hand is. Hoe in die periode nieuwe therapieën zijn ontdekt. Vaak geboren in de alternatieve en spirituele (Neptunus) hoek. Zo’n episode geeft slingerkracht aan het liefdevol opruimen van  je eigen trauma’s met de hulp van een therapeut.

Mars en Saturnus werken samen

Op 21 september komt er een enorme kracht vrij als Mars en Saturnus een daadkrachtig team vormen. Ze helpen ons om door te pakken, aan te pakken, door te zetten en problemen op te lossen.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Alleen in juni 10,- korting met code ASTRO10

Moet er iets georganiseerd worden? Met de actie van Mars en de structuur van Saturnus loopt alles tot in de puntjes perfect. Doe daar je voordeel mee als je plannen hebt voor het opzetten van een event, bij het uitvoeren van een groot plan. Omdat Saturnus in Waterman staat en Mars in Tweelingen, is dat ook nog eens ontzettend gunstig voor alles waarbij samenwerking en communicatie nodig zijn. Het helpt ons om duidelijk te zijn, snel to the point te komen, goed de voors en tegens tegen elkaar af te wegen. Ook fijn: met het idealisme van Waterman wordt er rekening gehouden met ieders belang, met groot en klein, oud en jong, ongeacht de gender. Dit blijft actief tot 5 oktober.


Benieuwd naar alle bijzondere planeetstanden van 2022?

Je vindt hier een overzicht van alle bijzondere planeetstanden van 2022.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Welke selfcare past bij jouw sterrenbeeld? Doe de test!
Welke selfcare past bij jouw sterrenbeeld? Doe de test!