Goed nieuws Ram! In oktober kom je in rustiger vaarwater

Goed nieuws Ram! In oktober kom je in rustiger vaarwater Goed nieuws Ram! In oktober kom je in rustiger vaarwater Goed nieuws Ram! In oktober kom je in rustiger vaarwater

Stilstaan is misschien wel het laatste dat jij je voor kunt stellen, want je leven leek de afgelopen maanden (opnieuw) in een stroomversnelling te raken.

Toch zal je zien dat het in de loop van oktober wat rustiger wordt, Dat je meer overzicht krijgt en dat het leven minder verrassingen uit de hoge hoed tovert. Je hoeft niet meer continue te improviseren en je komt toe aan het maken van plannen voor volgend jaar en misschien zelfs erna.

Neem de tijd

Leven in het moment is belangrijk en fijn, maar als je zoals jij, nooit meer even achterover kunt leunen en een plan kunt trekken, dan ben je alleen nog maar aan het overleven. En daar kan nu langzaamaan toch echt een eind aankomen. Wat je nu vooral kunt merken is dat je geestelijk en fysiek moe bent van al dat rennen dat je hebt gedaan. Maak je geen zorgen, dit gaat over, maar neem wel de tijd.

Het enige dat belangrijk is, is heel goed voor jezelf zorgen. Veel slapen, zo af en toe lummelen, even helemaal niks doen, niks moeten. Ook geen leuke dingen. Gewoon afwachten wat er uit je diepste opborrelt als je agenda helemaal leeg is.

Meer lezen?

Volgend artikel
In oktober leert Stier eindelijk ‘nee’ zeggen
In oktober leert Stier eindelijk ‘nee’ zeggen