In oktober leert Stier eindelijk ‘nee’ zeggen

In oktober leert Stier eindelijk ‘nee’ zeggen In oktober leert Stier eindelijk ‘nee’ zeggen In oktober leert Stier eindelijk ‘nee’ zeggen

Voor jou kan het lastig zijn antwoord te geven op de vraag waar je momenteel staat. Je holt, je beweegt, je dwaalt af en je vliegt, maar stilstaan? Uh, wat is dat?

Je bent op duizend plaatsen tegelijk, als vliegende keep, best friend, moeder, dochter, partner. Je voelt je in het middelpunt van de actie, onmisbaar, belangrijk. Maar bedenk dat dit slechts aspecten zijn van je huidige leven. Dit is niet wie je bent en morgen kan alles anders zijn. Het is goed om niet te veel gehecht te raken aan al die drukte en dat het niet een manier wordt om de stilte, eenzaamheid of leegte te ontvluchten. Want die willen er ook zijn.

Wat zijn je motieven?

Kijk goed naar je motieven om te doen wat je doet, om zo gretig ‘ja’ te zeggen op alles wat er op je pad komt. Vind je echt alles zo leuk of raak je de controle kwijt omdat je teveel tegemoet wilt komen aan wat anderen van je vragen? Als je op de schaarse momenten dat je rust hebt, die vraag aan jezelf stelt, kun je tot belangrijke conclusies komen, waarmee je meer grip krijgt op je leven in de komende maanden.

Meer lezen?

Volgend artikel
Horoscoop: deze maand ruimt Tweelingen oud verdriet op
Horoscoop: deze maand ruimt Tweelingen oud verdriet op